Zefanio boeken

Zefanio boekenMuziek en Zefanio; het is al sinds zijn geboorte (21 juni 1991) een gouden combinatie. Als klein mannetje deed hij zijn idolen al prachtig na, nu is hij een meer dan bekende Nederlandse rapper van wie nog veel meer gaan horen. Zefanio boeken is een garantie voor succes, zoveel is ondertussen wel zeker.

Eerst in het Engels, later in de Nederlandse taal

Zingen en rappen, Zefanio doet het al vanaf jonge leeftijd. Gewoon, door bekende rappers na te doen. Later nam de interesse in muziek serieuzere vormen aan. Hij begint op een bepaald moment zelf liedjes te schrijven en componeert zelf ook de bijbehorende beats. Dat doet Zefanio aanvankelijk in het Engels. Niet veel later besluit hij toch voor Nederlandstalig te gaan, dat past beter bij de rapper, zo komt hij tot de ontdekking.

Zefanio boeken: een garantie voor succes

Van 2011 tot en met 2014 werkte Zefanio nauw samen met het Zonamo Underground label. In die periode baart Zefanio opzien door onder meer de Zonamo Underground Sessie die hij deed samen met Dwayne Meerzorg. In 2014 brengt de rapper ‘Freak’ uit, een nummer dat je zeker ook hoort als je besluit Zefanio te boeken en dat het altijd en overal goed doet. ‘Freak’ maakte hij overigens met twee andere rappers; Mellamell en Brace. Het is ook de eerste track op Youtube waarop Zefanio te horen is. Het bleek zeker niet de laatste.

De studio is zijn tweede huis

Zefanio timmert danig aan de weg en dit blijkt wel uit zijn social media kanalen, die over belangstelling niet te klagen hebben. Ook de website van de rapper mag er zijn met prachtige foto’s en video’s. Zefanio heeft alles in zich wat een rapper in zich hoort te hebben. Bovendien is hij een getalenteerde harde werker, die zijn studio als zijn tweede huis beschouwt. Zefanio boeken doe je zoals al gezegd bij Event-us. Dit Amsterdamse bureau heeft onder meer ook Boef en Babel Ish onder contract. Alleen de beste rappers dus.

‘Geen Regels’ slaat aan bij de fans

Zefanio boeken? Neem dan contact op met Event-us, het managementbureau van de nog jonge rapper. Ondertussen heeft Zefanio overigens een contract met platenlabel Avalon. De verwachting is dat hij op korte termijn een EP uit zal brengen. Ondertussen bracht hij wel al de eerste single van deze EP uit met als titel ‘Geen Regels’. Op deze single zijn ook labelgenoten Jayh en Dopebwoy te horen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*